Qualcomm

Minst 30 enheter med stöd för 5G från Qualcomm Snapdragon kommer släppas under 2019

I slutet av 2018 började vi nosa på ordet 5G då Huaweis chipp Kirin 980 bland annat erbjuder stöd för 5G. Men 2019 kommer bli året då 5G slår igenom på allvar!

Qualcomm har nyligen avslöjat att minst 30 enheter med ett 5G-chipp från dom kommer släppas under 2019. Detta innebär troligtvis att man kommer presentera flera 5G-förberedda chipp under 2019 och inte bara köra på Snapdragon 855.

Telefoner så som OnePlus 7 Pro och Samsung Galaxy S10 förväntas vara utrustade med det nya chippet.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...