OnePlus

Nu finns OnePlus 6T McLaren Edition i lager hos Webhallen

Jag rapporterade för någon vecka sedan att OnePlus 6T McLaren Edition hade tagit slut hos OnePlus och ett gäng andra återförsäljare.

Nu ser det ut som att OnePlus börjar skicka ut nya 6T McLaren Edition. Det ser nämligen ut som att Webhallen fått in en OnePlus 6T McLaren Edition. Det ser dessutom ut som att de kommer få in flera enheter av McLaren Edition inom kort.

Jag var rädd för att OnePlus kanske hade slutat tillverka 6T McLaren Edition, men så verkar fallet (som tur var) inte vara!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...