Huawei

Nya bilder visar Huawei Mate 20 Pro i rött och blått

Den 10 januari kommer Huawei börja sälja sitt senaste flaggskepp Mate 20 Pro i färgerna blått och rött. Nu har tillverkaren släppt flera bilder på mobilen i de nya färgerna. 

Som jag skrev under gårdagen ser det ut kommer Huawei Mate 20 Pro bli riktigt snygg i de nya färgerna rött och blått. Som jag skrivit tidigare kommer enheten i dessa färger inledningsvis endast till Kina med 8/256 GB inbyggt minne.

Det är oklart om Mate 20 Pro kommer till Sverige i dessa färger.

Screenshot Capture - 2019-01-08 - 12-52-45.png

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...