OnePlus

OnePlus 6T dras nu av en allvarlig bugg

Det har nyligen inkommit uppgifter om att OnePlus 6T dras med en bugg som förstör en hel del för de som köpt mobilen hos den amerikanska återförsäljaren T-Mobile. 

Den senaste uppdateringen till OnePlus 6T med versionnummer A6013_34_181228 har visat sig ställa till rejält med problem för OnePlus 6T-enheter som är köpta hos den amerikanska operatören T-Mobile. Problemet innebär att du förlorar tillgången till Google Pay och Google Play Protect.

OnePlus lär skicka ut en uppdatering inom kort som åtgärdar problemet misstänker jag!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...