Samsung

Prestandan för Samsung Galaxy S10 Lite läcker ut

Det ser ut som att Samsung inom kort kommer hålla ett event där man kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien.

Nu har ett nytt benchmarktest läckt ut till Galaxy S10 Lite. Det ser ut som att mobilen kommer få processorn Snapdragon 855 tillsammans med 6 GB RAM. Utöver det ser det ut som att mobilen kommer komma med Android 9 Pie förinstallerat och att enheten kommer få modellnamnet SM-G970F.

Det sägs att Samsung Galaxy S10 Lite kommer få en 5,8 tumsskärm med Full HD+- upplösning. Jag misstänker dessutom att det är möjligt att enheter kommer skeppas med en LCD-panel och inte en SUPER AMOLED-panel.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...