Samsung

Så här kan Samsung Galaxy S10 komma att se ut!

Den 20 februari kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy S10. Nu har en ny konceptvideo skapats! 

Av videon nedan att döma kommer Samsung Galaxy S10 få två kameror på baksidan tillsammans med en främre kamera. Om vi går över till Galaxy S10+ ser det istället ut som att mobilen kommer få fyra kameror på baksidan tillsammans med två kameror på framsidan. Utöver det ser det ut som att mobilerna kommer bli tillgängliga i en drös färger.

Det sägs att Galaxy S10 kommer få en 6,1 tumsskärm medans Galaxy S10+ troligtvis kommer få en 6,44 tumsskärm.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...