Apple

Så här ser kommande iPhone XI ut

Det läckte nyligen ut en bra bild på Apples kommande flaggskepp iPhone XI. Nu har Ben Geskin släppt ännu en bild som kan visa hur iPhone XI kommer se ut! 

Av bilden ovan att döma kommer iPhone XI få tre kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt. Utöver det ser det ut som att telefonen kan komma att bli tillgänglig i färgerna guld, silver och rymdgrå. Det blir intressant att se hur Apple gjort med kamerorna, men jag hoppas man inkluderat en vidvinkellins.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...