Samsung

Samsung Galaxy S9 får antagligen ny säkerhetsuppdatering inom kort

Det ser ut som att Samsung börjat uppdatera Galaxy S9 till Android 9 Pie tillsammans med en säkerhetsuppdatering för januari-månad.

Det verkar däremot endast vara Israel som fått säkerhetsuppdateringen för januari-månad. Jag misstänker däremot att säkerhetsuppdateringen för januari kommer skickas ut till samtliga exemplar av Galaxy S9 och S9+ ute i världen.

När de kommer skicka ut uppdateringen återstår däremot att se!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...