Sony

Sony presenterar Xperia XA3 och XA3 Ultra

Sony har under natten hållit ett event där tillverkaren visat upp de nya mobilerna Xperia XA3 och XA3 Ultra. Vad erbjuder de här mobilerna? 

Xperia XA3 har fått en 5,9 tumsskärm medans XA3 Ultra fått en 6,5 tumsskärm. Bägge enheter har fått Full HD+- upplösning. Under huven sitter processorn Snapdragon 660 med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en 23 MP-kamera med en sekundär 8 MP-kamera. Framsidan pryds av en ensam 13 MP-kamera.

I övrigt har mobilerna fått fingeravtrycksläsaren placerad på baksidan och Android 8.0 Oreo från start.

Texten kan komma att korrigeras. Telefonen har ännu inte presenteras officiellt. 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...