Apple

Spotify får optimerat UX till nya iPhone och Apple Watch Series 4

För ungefär fyra månader sedan presenterade Apple nya iPhone XS, XS Max och Apple Watch Series 4. Trots det har Spotify inte tagit någon brådska på sig att optimera appen till de nya formaten. 

Det har således inneburit att appen inte tagit upp all skärmyta på bästa sätt när det kommer till produkterna ovan. Detta är något Spotify arbetat på att lösa, något man också ser ut att ha gjort i detta nu!

Det enda du behöver göra är att uppdatera Spotify-appen i App Store så är det bara att köra!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...