Xiaomi

Xiaomi Mi 9 skymtas med Qualcomm Snapdragon 855

Xiaomi kommer inom kort troligtvis hålla ett event där man kommer visa upp det nya flaggskeppet Mi 9. Nu har mobilen dykt upp i ett benchmarkprogram! 

Det framkommer att Xiaomi Mi 9 kommer levereras med Android 9 Pie från start. Utöver det ser vi att enheten kommer levereras med Snapdragon 855 och 6 GB RAM från start. Det återstår att se när Xiaomi kommer presentera mobilen, men förhoppningsvis blir det inom kort!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...