Xiaomi

Xiaomi släpper bilder på Redmi 7

Xiaomi kommer hålla ett event den 10 januari där tillverkaren kommer visa upp den nya mobilen Redmi 7. 

Nu har tillverkaren släppt ett gäng bilder där man väljer att visa upp det nya kamera-monstret på bild. Vi kan se att enheten kommer få dubbla kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt och en fingeravtrycksläsare.

Utöver det ser vi att mobilen kommer bli tillgänglig i färgerna rosa, blått och svart. Vi vet sedan tidigare att mobilen kommer få en primär 48 MP-kamera på baksidan.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...