Analytikern: 5G kommer öka försäljningen av smartphones markant

Under 2019 kommer många smartphones med stöd för 5G troligtvis att släppas. Det sägs bland annat att OnePlus, Xiaomi och Samsung kommer vara några av de första tillverkarna som kommer presentera smartphones med stöd för 5G. 

Nu misstänker analytiker att smartphoneförsäljningen kommer öka markant i och med att de flesta high-end telefonerna kommer få stöd för 5G. Det är oklart varför analytikern tror som den tror, men denne har sagt följande i ett meddelande:

“It is expected that 5G will be used initially as a point of differentiation, but it could actually be the “silver bullet” that smartphone vendors are pinning their hopes on […] With 5G acting as the fulcrum, the market is also set to witness the introduction of new device form factors that leverage a host of new and improved technologies, activated by cues taken from the users’ surroundings, applications, or circumstances.”

Det återstår att se om det stämmer eller inte!

Via

 

 

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...