Samsung

Ännu en bild kan ha läckt ut på Samsung Galaxy S10!

Samsung kommer troligtvis hålla ett event den 20 februari där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien smartphones. Nu har en ny bild läckt ut! 

Bilden ovan som läckt ut visar antagligen hur Samsung Galaxy S10+ kommer se ut på baksidan. Eller ja, det går ju inte att se hur hela baksidan kommer se ut, utan bara att enheten troligtvis kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt. Utöver det ser vi att mobilen kommer få volymknapparna och av/på-knapparna placerade på den vänstra långsidan.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...