Huawei

Är det tack och godnatt för Huawei nu?

Jag meddelade nyligen att Huawei kan komma att bannas från Sverige och Norge. Är det tack och godnatt för Huawei i och med detta? 

Jag har först och främst en känsla av att Huawei inte kommer bli bannade i Sverige med tanke på det inflytande man skaffat sig på den svenska marknaden. Man har liksom gått ifrån att vara okända till att bli en av de största smartphonetillverkaren på svensk mark. Vem har liksom inte gått på gatan och lyckats undvika reklam för någon Huawei-enhet?

Det må hända att Huawei möjligtvis inte kommer få använda sin 5G-utrustning på den svenska marknaden. Däremot ska man inte blanda ihop det med företagets försäljning av smartphones som förhoppningsvis kommer fortsätta rulla på som vanligt.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...