Sonos

Google Assistent kommer till Sonos

En av många tillverkare som medverkat på den gigantiska CES-mässan i Las Vegas är Sonos. Tillverkaren har nu visat upp en nyhet som antagligen kommer göra många Sonos-användare glada! 

Sonos har nämligen meddelat att man kommer släppa Google Assistent till högtalaren Sonos One samt till ljudlimpan Sonos Beam. Det ser däremot ut som att det kommer dröja innan Sonos kommer skicka ut Assistent till de två högtalarna då en liten skara just nu betatestar Assistent på dessa högtalare.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...