Huawei

Huawei kan komma att blockeras i Sverige

För en tid sedan framkom det i rapporter att slutet kunde vara nära för Huawei i Norge. Nu ser det ut som att Sverige kan komma att stänga ute Huawei.

Det verkar främst vara 5G-näten som man oroar sig för i Norge och nu alltså också Sverige. Men om uppgifterna stämmer så kommer Huawei antagligen få lämna svensk mark. Det återstår förstås att se hur det blir. Personligen tror jag inte Huawei kommer lämna Sverige under de närmsta åren, men det återstår som sagt att se!

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...