OnePlus

Kan det här vara OnePlus 7?

I maj kommer OnePlus troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7.

Nu har en ny bild skapats av enheten. Vi kan se att mobilen på bilden fått en mycket liten kant under displayen. Utöver det ser vi att mobilen inte fått någon flärp eller något kamerahål på framsidan, det då dessa grejer troligtvis är gömda under en modul.

När det kommer till specifikationer så kommer OnePlus 7 antagligen vara utrustad med processorn Snapdragon 855 tillsammans med minst 8 GB RAM.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...