Nokia 8.1 Plus läcker – har hål i displayen

Det ser ut som att HMD Global kommer hålla ett event inom kort där man kommer visa upp sin första smartphone med hål i displayen för den främre kameran. 

Av bilden och videon i den här artikeln att döma kommer Nokia 8.1 Plus få hål i displayen för den främre kameran. Det betyder att enheten inte har utrustats med någon flärp utan att skärmen går ända upp. Utöver det ser vi att telefonen fått ett hörlursuttag på undersidan tillsammans med USB Type C-uttaget för laddning.

På baksidan ser vi att enheten kommer få dubbla kameror tillsammans med en LED-blixt och en fingeravtrycksläsare. När det kommer till specifikationer ser det ut som att mobilen kommer få en 6,22 tumsskärm med Full HD+- upplösning. Telefonen lär presenteras någon gång i slutet av januari.

 

Via

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...