HMD Global Nokia

Nokia 8 Sirocco erhåller Android 9 Pie

HMD Global har under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till företagets senaste flaggskepp Nokia 8 Sirocco. Enligt mig är det konstigt att uppdateringen kommit så pass sent. 

Detta innebär att Nokia 8 Sirocco är en av de sista telefonerna i HMD Globals flotta som erhållit Android 9 Pie. Uppdateringen väger in på hela 1,4 GB, något som innebär att du behöver ha gott om plats i enheten om du ska kunna installera den senaste uppdateringen till mobilen.

Android 9 Pie innehåller bland annat en funktion för bättre batteritid samt ett bättre läge för att ha två appar körandes sida-vid-sida. Uppdateringen skickas ut löpande.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...