Huawei

Nu märks det att Huawei börjat hamna efter!

Många kinesiska tillverkare har ofta haft svårt att sköta det där med uppdateringar. Huawei är inget undantag.

Huawei lovade att man skulle börja skicka ut Android 9 Pie till P20 Pro för några veckor sedan. Trots det har det inte hänt mycket på den fronten. Tillverkaren skickade däremot ut en uppdatering nyligen som bland annat innehåll förbättringar för kameran sant förbättrad upplåsning med ansiktet.

Det är däremot en grej som visar att Huawei börjat hamna efter igen i den senaste uppdateringen; att det är säkerhetsuppdateringen för december som ingår och inte för januari. Detta är ett tydligt täcken på att Huawei börjat hamna efter tycker jag!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...