Huawei

Nya uppgifter visar att Huawei fifflar

Den senaste tiden har Huawei haft det mycket turbulent då företagets finanschef bland annat greps i USA.

Hon greps på grund av en tvist med Iran. Nu har det visat sig att Huawei, trots förbudet, har utrustning i Iran. Det är inte det enda landet då företaget även ser ut att ha utrustning i Syrien, ett annat land de sagt att de inte har någon utrustning i.

Det återstår att se om cirkusen fortsätter, något den lär göra misstänker jag.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...