OPPO

OPPO lanseras i England!

En tillverkare som haft en enorm spridning i världen de senaste åren är OnePlus. Systerföretaget OPPO har däremot inte haft samma spridning då man mest sålt sina produkter i Asien. 

Nu har OPPO däremot meddelat att man kommer börja sälja sina smartphones officiellt i England. Det framkommer att OPPO fortfarande inte riktigt är klara med vilka mobiler man kommer börja sälja i England, men förhoppningsvis kommer man ta in alla nyare modeller i England.

OPPO lyser fortfarande med sin frånvaro i Sverige. Källor har däremot sedan tidigare flaggat för att OPPO kan komma till Sverige under det här året!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...