Samsung

Rykte: den minst påkostade varianten av Samsung Galaxy S10 heter Galaxy S10E

Samsung kommer troligtvis hålla ett event om lite mer än en månad där man troligtvis kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien smartphones. 

Det har under en längre tid spekulerats om att den minst påkostade versionen av Galaxy S10 kommer heta Galaxy S10 Lite. Enligt nya uppgifter kommer telefonen inte heta Galaxy S10 Lite utan kommer istället heta Galaxy S10E.

Det är oklart vad ”E” står för i det här fallet.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...