Lenovo

Så bra presterar den första enheten med Qualcomm Snapdragon 855!

Kinesiska Lenovo avslöjade nyligen att man skulle visa upp en smartphone med processorn Snapdragon 855. Nu har prestandan för enheten hamnat på nätet! 

Som nämnt tidigare kommer Lenovo Z5 Pro ZT med processorn Snapdragon 855 där det ser ut som att Z5 Pro GT fått ungefär samma resultat som Huawei Mate 20 Pro och dess Kirin 980-processor. Utöver det kan vi se att enheten kommer med 6 GB RAM och Android 9 Pie installerat från start.

Lenovo Z5 Pro GT kommer presenteras fullständigt inom kort!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...