Så mycket kommer den bästa Samsung Galaxy S10 kosta #spekulation

Den 20 februari kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien. Nu tror jag mig veta priset på den dyraste varianten av Galaxy S10! 

Den dyraste versionen av Galaxy S10 kommer troligtvis heta Galaxy S10+. Jag misstänker att den här enheten bland annat kommer erbjuda fyra bakre kameror. Det innebär att det troligtvis kommer handla om en riktigt dyr enhet. Jag misstänker att den dyraste varianten av Galaxy S10 kommer kosta 18 490 kronor. Det som antagligen kommer ingå är 12 GB RAM med 512 GB inbyggt minne.

Den billigaste versionen av Galaxy S10+ tror jag istället kommer kosta 14 000 kronor och då misstänker jag att 6 GB RAM tillsammans med 64 GB inbyggt minne kommer ingå.

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...