Samsung

Samsung Galaxy F1 presenteras innan första halvan av 2019 års slut

Det har gått rykten om att Samsung skulle hålla ett event under CES-mässan där man skulle visa upp det nya flaggskeppet Galaxy F1.

Så ser det däremot inte ut att bli. Samsung har nyligen berättat att man kommer presentera Galaxy F1 under första halvan av 2019 men att mobilen bara kommer släppas i ett antal länder då Samsung räknar med att få fram 1 miljon telefoner.

Vi vet sedan tidigare att Galaxy F1 kommer få en 7,3 tumsskärm samt att enheten kommer levereras med Android 9 Pie med gränssnittet One UI från start.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...