OnePlus

Senaste videon för OnePlus 6T kan uppfattas som att enheten är vattentålig

OnePlus har nyligen släppt en ny video för OnePlus 6T där man visar upp hur tålig telefonen är. Men hur tålig är luren egentligen? 

I videon visar man bland annat att displayen kan komma i kontakt med nycklar utan problem. Utöver det visar man att enheten inte kommer böjas i backfickan. Den mest intressanta detaljen är dock att vatten är med i videon. Det då OnePlus 6T inte är IP-klassad.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...