LG

Uppgift: LG G8 presenteras nästa månad

Precis som Sony och Samsung kommer LG troligtvis hålla ett event nästa månad där man kommer visa upp sitt nya flaggskepp LG G8. 

Nu har det inkommit uppgifter om att LG kommer hålla ett event den 25 februari där tillverkaren troligtvis kommer visa upp det nya flaggskeppet LG G8 ThinQ. Vad mobilen kommer få för specifikationer är ännu okänt, men det skulle förvåna mig om telefonen bland annat inte utrustats med processorn Snapdragon 855.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...