Sony

Uppgifter: ”läckta” bilder på Xperia XZ4 stämmer inte

Sony kommer troligtvis hålla ett event om ungefär en månad där man kommer visa upp det nya flaggskeppet Xperia XZ4. 

Nu påstår en källa att bilderna som påstås ha läckt ut på Xperia XZ4 är falska. Det kan således betyda att företagets kommande smartphone kanske inte kommer få formatet 21:9. Jag misstänker däremot att det kan vara falsk alarm med tanke på att flera bilder läckt ut som visat en och samma design.

Det återstår däremot att se vad som stämmer och inte stämmer! Facit har vi om ungefär en månad!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...