Apple

Apple sänker priset på förra årets iPhones i Kina

Apple är en tillverkare som har det oerhört tufft på den kinesiska marknaden för tillfället. Nu har företaget agerat! 

Man har agerat genom att sänka priset på samtliga iPhone-modeller från förra året tillsammans med iPhone 8. Källan rapporterar bland annat att Apple sänkt priset på iPhone XR till 770 dollar istället för 836 dollar som man tagit tidigare.

Utöver det har man även sänkt priset på iPhone XS, XS Max och iPhone 8 i Kina.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...