Google

Chromecast är den bästa tech-prylen just nu #åsikt

Chromecast är en pryl som funnits ute på marknaden i snart sex år. Google har fortsatt att utveckla produkten sedan dess och således är det många som gillar den lilla stickan!

Enligt mig är Google Chromecast den bästa tech-prylen som just nu finns ute på marknaden. Det tycker jag för att det är oerhört bra att kunna få upp de saker man gillar att kolla på via en större skärm.

För 400 kronor är Chromecast i särklass den bästa tech-prylen just nu enligt mig!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...