Därför är succén för Chromecast över #åsikt

Google Chromecast släpptes under 2013 och har sedan dess sålts i ett antal exemplar. Nu har jag satt ihop ett inlägg om varför succén för Chromecast kan vara över! 

Det mesta i det här inlägget kommer cirkulera kring enhetens pris. Chromecast kostar idag runt 400 kronor, något som inte är speciellt mycket för en teknikpryl. Det som dessutom är så bra med enheten är att du kan skicka över bilden från din dator, mobil eller surfplatta.

Chromecast har stöd för Full HD-upplösning. Om du vill ha bättre upplösning får du istället satsa på Chromecast Ultra, en enhet som kostar det dubbla. Det finns inte jättemycket att utveckla när det kommer till Chromecast, i alla fall inte för 400 spänn. Därför tror jag att succén för Chromecast är över.

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...