Moto

Flera bilder dyker upp på Moto Z4 Play – visar att enheten har en drop-flärp

Det ser ut som att Moto inom kort kommer hålla ett event där man kommer visa upp den nya mellanklassaren Moto Z4. Nu har ännu flera bilder läckt ut på den kommande mobilen från Moto! 

Av bilderna i den här artikeln att döma kommer Moto Z4 Play få en drop-flärp på framsidan tillsammans med en ytterst liten kant under displayen. På baksidan ser vi att Moto Z4 Play kommer få dubbla kameror tillsammans med en LED-blixt.

motorola-z4-play-case-matches-previously-leaked-design

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...