Sony

Fodral till Sony Xperia XZ4 läcker ut

Det ser ut som att Sony kommer hålla ett event inom kort där företaget kommer visa upp Xperia XZ4. Nu har ett nytt fodral läckt! 

Bilden visar att XZ4 kommer få ett stort hål på baksidan, troligtvis för de tre bakre kamerorna. Utöver det ser vi att mobilen kommer få en fingeravtrycksläsare placerad på den högra långsidan tillsammans med USB Type C-uttaget på enhetens undersida.

Xperia XZ4 kommer troligtvis få en 6,5 tumsskärm i formatet 21:9 med Quad HD+- upplösning.

sony-xperia-xz4-case-694.jpg

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...