Google

Google börjar visa din sökhistorik i kortform

Google är en av många tillverkare som närvarat på den stora CES-mässan i Las Vegas där man presenterat en drös nyheter! 

Den senaste nyheten presenterades egentligen i september förra året men har nu alltså kommit som stabil version. Funktionen innebär att du får upp ”kort” på de saker du sökt på när du söker på något i Googles sökmotor. Det ser däremot ut som att funktionen endast är tillgänglig för amerikanska användare just nu.

Det återstår att se när funktionen kommer till Sverige!

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...