Google Pixel

Google ser ut att deaktivera RCS-funktion till Pixel 3 och Pixel 3 XL

Den amerikanska operatören använder sig av något man kallar för RCS. Den här funktionen låter dig skicka 8000 tecken i ett och samma SMS. 

Detta är som sagt bara en funktion den amerikanska operatören Verizon använder sig av. Det ser däremot ut som att det nu kan vara slut på RCS-funktionen. Det har inkommit rapporter om att ”ingen vet vad som händer”. Det skulle således inte förvåna mig om Google avaktiverat funktionen.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...