Xiaomi

Här är Xiaomi Redmi Note 7 med 48 MP-kamera!

Xiaomi (eller Redmi som de numera kallar sig) har under dagen visat upp den nya mobilen Redmi Note 7. Den här enheten har bland annat fått en primär 48 MP-kamera på baksidan! 

Enheten har fått en 6,3 tumsskärm med Full HD+- upplösning tillsammans med en LCD-panel. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 660 med antingen 3/32, 4/64 eller 6/64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en 48 MP-kamera tillsammans med en sekundär 5 MP-kamera. På framsidan sitter en ensam 13 MP-kamera.

I övrigt har enheten fått ett 4000 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 9 Pie från start. Enheten kostar under 210 dollar.

gsmarena_002 (19)

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...