Huawei

Huawei försenar Android 9 Pie än en gång #vafan

Huawei meddelade för några veckor sedan att man hade börjat utrullningen av Android 9 Pie till mobilerna P20, P20 Pro och Mate 10 Pro. Det ser däremot ut att vara en ren lögn! 

Huawei har nyligen meddelat att man ”har börjat skicka ut Android 9 Pie” i Norden men att det kan dröja fram till mitten av februari innan alla enheter kommer ha uppdaterats till Android 9 Pie. Detta tycker jag låter mycket konstigt då det inte brukar ta så lång tid för Huawei att skicka ut nya uppdateringar.

Det låter minst sagt konstigt och det skulle inte förvåna mig om Huawei ännu inte börjat skicka ut uppdateringen av Android 9 Pie till P20, P20 Pro och Mate 10 Pro.

Via

Tack Jerry Källström! 

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...