HMD Global Nokia

Nokia 6.2 dyker upp på tapeten – sägs erbjuda Qualcomm Snapdragon 632

Det ser ut som att HMD Global inom kort kommer hålla ett event där man kommer visa upp den nya mobilen Nokia 6.2.

Det ser ut som att mobilen kommer få en 6,2 tumsskärm. Under huven ser det ut som att mobilen kommer erbjuda processorn Snapdragon 632 med 4 eller 6 GB RAM. På baksidan ser det ut som att Nokia 6.2 kommer få dubbla 16 MP-kameror.

Enligt källan kommer Nokia 6.2 presenteras samtidigt som Nokia 9 PureView. Alltså i slutet av januari.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...