Samsung

Nu är det bekräftat: då presenteras Samsung Galaxy S10!

Spekulationerna kring Samsung Galaxy S10 har varit många den senaste månaden. Nu har Samsung avslöjat när man kommer presentera den nya Galaxy S10-serien. 

Läckorna, spekulationerna samt ryktena har varit oerhört många för Samsung Galaxy S10-serien under de senaste månaderna. Nu har Samsung bekräftat att man kommer hålla ett event den 20 februari där man kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien.

En Tweet från företagets officiella Twitterkonto dök nyligen upp med texten ”Welcome to the next generation” tillsammans med siffran 10 som signalerar att det handlar om Galaxy S10. Samsung förväntas visa upp fem varianter av Galaxy S10 under eventets gång!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...