Google

Ny Google Assistent – funktion kommer till alla enheter som kör Android

En av de smartaste funktionerna med mjukvaran i Pixel 3-mobilerna är att dessa erbjuder Google Assistent direkt på låsskärmen. Nu har Google meddelat något positivt! 

På CES-mässan har Google meddelat ett gäng nyheter. En av dessa är att Google Assistent kommer bli tillgängligt för alla Androidenheter som just nu har stöd för den smarta röstassistenten. Den stora skillnaden är att Google Assistent kommer vara tillgänglig direkt på hemskärmen.

Det innebär att du kommer kunna väcka Assistent med de magiska orden ”Ok Google”. Det är oklart när Google kommer börja rulla ut den nya funktionen, men det bör bli inom kort!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...