Samsung

Så här ser hela Samsung Galaxy S10-serien ut!

Den 20 februari kommer Samsung troligtvis hålla ett event där man kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien.

Nu har ännu en bild läckt ut på de nya telefonerna från Samsung. Bilden visar att Galaxy S10 och S10+ troligtvis kommer få sina fingeravtrycksläsare placerade under displayen, något Galaxy S10 Lite inte kommer få.

Det har spekulerats om att läsaren kommer sitta på den högra långsidan. Dessutom ser vi att samtliga modeller kommer få hål för kamerorna.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...