Samsung

Samsung Galaxy S10 kommer presenteras en vecka före MWC

Det har spekulerats om att Samsung kommer hålla ett event vid MWC. Nu ser det ut som att Galaxy S10-mobilerna kan komma att presenteras tidigare!

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett event 18 februari – en vecka före MWC drar igång. Det ryktades tidigare om att Samsung kommer hålla ett event den 20 februari, men nu verkar det alltså som att Samsung kommer hålla ett event extra tidigt för att få försprång jämfört med flera andra tillverkare.

Det sägs att Galaxy S10 Lite kommer få en platt 5,8 tumsskärm medans Galaxy S10 kommer få en välvd 6,1 tumsskärm och S10+ en välvd 6,44 tumsskärm.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...