Huawei

Slutet nära för avdelning på Huawei i Sverige

Jag har under en period rapporterat om att det kan vara slut för Huawei i Sverige. Nu har det inkommit rapporter om att det möjligtvis bara kommer vara så för en viss avdelning. 

Det har nyligen framkommit att Huawei kan bli utestängda från Sverige. Till skillnad från USA ser det däremot inte ut som att Huawei kommer bannas helt och hållet från Sverige, utan det ser ut som att man ”bara” kommer bli av med sitt uppdrag att bygga 5G-nät i Sverige.

Det återstår att se om Sverige kommer skrida till verket mot Huawei. Personligen tror jag inte det, i alla fall inte under de närmsta åren. Men det återstår att se!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...