OnePlus

Teknikveckan tar en titt på OnePlus 6T McLaren Edition

Mina vänner på Teknikveckan har nyligen tagit en titt på OnePlus senaste flaggskepp 6T McLaren Edition. Vad tycker de om mobilen? 

I videon nedan går Peter Esse in mycket på telefonens prestanda. Han diskuterar en hel del om det är värt att köpa en OnePlus 6T McLaren Edition jämfört med en vanlig upplaga av 6T. Det han kommer fram till är att det egentligen inte är det men att om du vill ha det senaste från OnePlus så bör du köpa 6T McLaren Edition.

Hela videon kan ni se nedan! ¨’

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...