Samsung

Uppgifter: Samsung Galaxy F1 får dubbla 3100 mAh-batterier

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett event där företaget kommer presentera ett gäng nya enheter den 20 februari. 

Nu ser det ut som att Samsung Galaxy F1 kommer få dubbla 3100 mAh-batterier under dess huv. Det innebär att mobilen troligtvis kommer få ett batteri på totalt 6200 mAh. Om det stämmer kommer Galaxy F1 få ett grymt stort batteri, något jag givetvis hoppas på!

Jag hoppas att Samsung Galaxy F1 kommer få 20W-snabbladdning. Det kan jämföras med dagens flaggskepp från Samsung som har stöd för 15W-snabbladdning.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...