Huawei

Amerika fortsätter att skärma av från Huawei

De senaste veckorna har anklagelserna mot den kinesiska jätten Huawei varit riktigt många. Nu kommer nästa smäll! 

Nu har det framkommit att all sökning som kan ha koppling till Huawei inte kommer kunna läsas av i Kina då Amerika påstår att det är en säkerhetsgrej att de som bor i Kina inte ska kunna läsa saker som söks på i Amerika om Huawei.

Tjafset mellan USA och Kina lär dessutom fortsätta ett bra tag framöver.

Via

 

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...