Apple

Apple börjat skicka ut iOS 12.1.3 (Beta)

Apples senaste uppdatering iOS 12.1.3 har varit väldigt diskuterad eftersom den innehållit en hel del buggar.

Det inkom rapporter om att iOS 12.1.3 hade drabbats av en hel del buggar i fo m av att mobildata samt att SIM-kortet ibland lade av helt och hållet. Den senaste uppdateringen innehåller däremot fixar för dessa buggar, något som låter trevligt.

Det är oklart när Apple kommer skicka ut den skarpa versionen, men det bör bli inom kort!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...