Google

Är det dags för något annat än Chromecast nästa gång?

Chromecast är en pryl som funnits ute på marknaden sedan 2013. Utvecklingen av den smarta pucken har inte alls gått lika fort som utvecklingen av exempelvis mobiler. 

Jag tycker det känns som att vi börjar nå en gräns när det kommer till utvecklingen av Google Chromecast då det knappt känns som att den smarta pucken knappt utvecklas längre. Det är således möjligt att Google kan komma att hitta på en mer avancerad, men liknande grej i framtiden.

Jag skulle till exempel kunna tänka mig att Android TV kan komma att ersätta Chromecast i framtiden, men det återstår att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...